responsive site templates
Zvuk Tibetanske zdjele usklađuje i balansira aktivnost lijeve i desne strane mozga

ENERGETSKA RELAKSACIJA

Zvučna masaža ili zvukoterapija je oblik drevne metode relaksacije. Tibetanske lame koriste je za ulazak u duboko opuštajući proces regeneriranja. Takav zvuk i melodija blagotvorno djeluju na tijelo i raspoloženje stvarajući energetsku ravnotežu. Vibracije zvuka koje čujemo istodobno doživljavamo i fizički u tijelu. Tijekom relaksacije osoba dolazi do uvida i iscjeljuje samu sebe dok na kraju ne postane samo promatrač procesa.

Gong i zvučna zdjela djeluju tamo gdje je to potrebno, osobito na energetsku i staničnu memoriju

GDJE SVIRAMO

Prema dogovoru u vašem ili našem prostoru
Od 1 do najviše 5 osoba
Imamo mogućnost online zvučne kupke 
LIVE STREAMING - EMITIRANJE UŽIVO 
preko Youtube kanala

KADA
U zavisnosti od mjesta, broja prisutnih, slobodnih termina i dogovora

Individualna ili grupna gong zvučna kupka odlično potiče kreativnost, intuiciju i životnu radost

INDIVIDUALNI PRISTUP

Svatko od nas je jedinstven i poseban sa vlastitim kreiranjem toka života. Za svaku osobu u datom trenutku Majstor svira na način koji se nikada više neće ponoviti dajući olakšanje od problema kojeg brige, svakodnevni stres, napetosti i tjeskoba uzrokuju. Nakon nekoliko individualnih zvučnih masaža osoba ima više energije i snage za svakodnevni život uz duboki mir koji budi kreativnost i unutarnju radost.

Povratak prirodnom

Tehnološki napredak, urbani stil života i nedostatka vremena stvaraju disbalans unutar čovjeka i prirode. Tako ponovo otkrivamo tajne istine stare tisučama godina primjenjujući njihove metode koje su ostale sačuvane. Jedna od njih je umjetnost glazbenog izražavanja kao spoj drevnog znanja i moderne znanosti namijenjena poboljšanju tjelesnog, emotivnog, mentalnog, duhovnog i duševnog zdravlja.

Glazbala

U svom radu i energiji izražavanja ove umjetnosti koristimo razne instrumente od drevnih tradicija, iscjelitelja, učitelja i majstora. Tu su planetarni, simfonijski i wind gongovi, tibetanske metalne i kristalne zvučne zdjele, indijanski bubnjevi, flauta i šuškalice, indijski shruti, tibetanska i koshi zvona, zvončići, velike morske školjke, usna harmonika, kišni štap i australijski didgeridoo.

Duhovna zvučna umjetnost

Zvukovi prirode, vjetra, rijeke, mora, vibracije zemlje, planeta i svemira bude u pojedincu njegovu uspavanu duhovnost. Kada tome dodamo instrumente, pjesmu i glas stvaramo okruženje koje okrepljuje, iscijeljuje i snaži vlastiti potencijal. Životna staza počinje sjajiti i dobiva novi pravac. Kročivši na nju dodirujemo nepoznate dimenzije bivanja i stvaranja a naša duhovnost raste dajući nam unutarnju sreću i mir.

Zvuk Gonga smiruje rad živčanog sustava i potiče protok prane kroz čakre i energetske kanale
Želimo ukloniti energetske blokade, podsvjesne programe i traume za rješavanje neke životne situacije
Gong kupka je terapeutski i transformacijski instrument kao zvučna masaža za tijelo i um

+385 91 502 8718

Donations Welcome - Donacije Dobrodošle

© Copyright Damir Štancl - All Rights Reserved