Nekoliko riječi

Namjena ove stranice je da lude, otkačene, mistične, neobične, ozbiljne i totalno neozbiljne dogodovštine zabilježene video kamerom podijelim sa Vama. Neka vas ti video klipovi zabave, poduče ili jednostavno zaintrigiraju da bi i Vi poželjeli to isprobati i doživjeti. Možda oni obogate vaš život nekim novim iskustvima ili ga učine zabavnijim na putu do krajnjeg ostvarenja Beskonačnog i Samospoznaje.

Sve što budete ovdje vidjeli, isprobano je i funkcionira. Mi smo se ludo zabavili i nešto naučili. Ako to nije slučaj kod Vas, možda nešto krivo radite ili jednostavno ulazite u skupinu ljudi za koje nije ta tehnika ili priča iz nekog trenutno nepoznatog razloga. Neka vas to ne smeta , pošto nismo klonirani već je svatko jedinstveno biće.

Ovaj život je polje za igru, kroz razmjenu energija svih oblika. Stoga želim da vaš Duh slobodan plovi kroz snove, želje, vizije i sve realitete kojih smo vječni dio. Nemojte svoj um vezati za prošlost niti budućnost, budite sadašnjost i ovaj trenutak koji se nikada više neće ponoviti. Svemir je na Vašoj strani.

Hvala na posjeti !

U slučaju da ne vidite video klipove onda skinite Flash Player .