Goooong - zvuk kreacije

Spiritualna i iscjeljujuća tehnika "Gong Meditacije" pristupa svetom zvuku kroz pradavni mjedeni Disk. U izmaglici dalekih vremena ona je oruđe prosvjetljenja, eteričke projekcije i protjerivanja negativnih duhova. Majstori kujundžije utisnuli su u Gong moć Svemira, Kozmičkog Uma i zvuka OM.

Otvarajući se slušanju srcem i cijelim tijelom postajete svjesni neizrecive količine tonova unutar jednog zvuka. Doslovce se vodopad kozmičke energije spušta na Vas i zapljuskuje svaku stanicu tijela, a brojni slojevi beskonačnih tonova ispiru sve ono što stoji na putu života i kreativnosti. Muzika Cjelovitosti i Sfera vibrira van vremena i prostora u svom vašem biću.

Rezonantni zvuk Goooong budi "Duh Iscijeljena", briše ono loše, oslobađa od straha, lomi obrazac vremena i budi Dušu. Prvobitna priroda izranja dok navike kao forme nestaju iz staničnog sjećanja. Iz tišine neudarenog udarca gonga koji kao podton i nadton ostaje iza udarenog tona, širi se, rezonira i traje beskrajna sila kreacije, zvuk OM.

Dopustite si da Vas ova radionica kroz ugodnu i iscjeljujuću relaksaciju, meditaciju i zvučnu kupku uvede u jedno novo i magično iskustvo daleke Azije, Indije, Tibeta i Himalaje.

Uživajte u misticnoj čaroliji Goooonga !