Medicine Wheel - Medicinski kotač

Indijansko bubnjanje je spiritualno-terapeutska radionica koja zvukom gradi moćni energetski vrtlog " Medicinski Kotač ", otvara hiperprostornu formu " Nebeske Chakre " i oblikuje Astralnu Mandalu koja doslovce lebdi nad mjestom par dana.

Aktivno bubnjanje budi "Duh Iscijeljena", vodi nas kroz druge svjetove i razine postojanja. Ono širi sposobnosti uma, dopušta izražavanje emocija i individualnosti, oslobađa od straha i stresa, budi jastvo, te pridonosi kvaliteti života.

Kružni oblik bubnja i Medicinskog kola je krug Svega Što Jest i podržava tvoju snagu i sposobnost da napraviš korak naprijed u životu. Totem u središtu kola kroz energije "Majke Zemlje" i "Oca Neba", daje ravnotežu izmedu materijalnog i spiritualnog.

Energije Četiri Strane Svijeta aktiviraju točno određene snage i kvalitete da pomognu naše iscijeljenje i spiritualni razvoj. Kroz ritam zvuka i srca nastaje sklad u radu lijeve i desne moždane polutke, mi transformiramo emocije, oslobađamo vitalnost te ulazimo u stanje dobrog raspoloženja i veselja.

Radionica je za sve, osobito ako nikada u životu niste bubnjali. Stoga kroz "ZABAVU" uđite u čaroliju bubnjarskog kruga gdje nestaju misli i vrijeme, a započinje vaš osobni unutarnji ples. Prepustite se čarobnoj magiji ritma, zvuka i zabave. Hoka Hey